Uw Bedrijfsvoeringscoach
Geen zorgen meer over uw bedrijfsvoering
Coachen

Uw Bedrijfsvoeringscoach   is geregistreerd coach.  

Verbinden en samen met mensen werken aan de door hen gewenste ontwikkeling is zo mooi en geeft mij zoveel plezier. Als coach vraag ik altijd dat de coachee eigenaarschap pakt over zijn of haar ontwikkeltraject. Hiermee bedoel ik dat je laat zien en merken dat je nieuwsgierig bent naar een andere kijk op jou en op de dingen die je doet. Dat je echt dingen wilt ontdekken en wilt leren hoe je dingen ook anders zou kunnen doen. Samen kijken we wat er nodig is; jij vanuit jouw behoefte en ik met mijn kennis en ervaring als coach. Als coach ben ik nieuwsgierig naar jou; naar de dingen die je doet en vooral waarom je ze (op die manier) doet. Als coach ben ik niet je adviseur; ik ga niet zeggen wat jij wel en niet moet doen. Ik kan je helpen te ontdekken waar je last van hebt en wat je anders zou kunnen doen. Maar dan nog steeds op jouw manier. Alle gesprekken zijn uiteraard 100% vertrouwelijk. Ik ben StiR Erkend Coach en Registercoach LVSC.

Persoonlijke ontwikkeling

Zonder dat we het ons realiseren nemen we allerlei overtuigingen en manieren van werken mee in ons dagelijks leven. Van kinds af aan heb je geleerd hoe je zaken moet doen. In de setting waarin je opgroeide heb je geleerd welke dingen effectief waren. Maar nu loop je in het dagelijks leven tegen zaken aan. Het gaat niet zoals je wilt. Het is niet eens de kritiek van anderen waar je mee bezig bent maar het zijn je eigen twijfels en onzekerheden. Een stem in je die zich roert en commentaar geeft vooral op momenten dat je er helemaal niet op zit te wachten. Bij de coaching gaan we niet op zoek naar problemen uit het verleden maar kijken wel naar bepaalde manieren van denken en doen die je (ongemerkt) in het verleden hebt opgebouwd. We kijken naar alternatieven die je in de toekomst kunt gebruiken. Samen maken we je sterker zodat je de toekomst aangenamer tegemoet ziet. De manier waarop we dit doen vullen we samen in.

Professionele ontwikkeling

Er is iets op het werk waardoor je niet meer het enthousiasme hebt wat je eerder wel had. Het is erin geslopen. Het kost je energie en je bent er ook nog eens teveel tijd mee bezig. De verhouding werk en privé is de laatste tijd niet meer oké. Zit je nog wel op je plek? Maar je werkgever is goed, je hoeft/wilt helemaal niet weg. Doe je nog wel de werkzaamheden waar jij blij van wordt of ben je alleen de baas en je collega’s aan het helpen.

Kosten Of beter gezegd: investering. 

Een coaching traject is een investering in jezelf. Het kost tijd, energie en geld maar levert je ook veel op. De eerste kennismaking is kosteloos en vrijblijvend. Na het gesprek ontvang je een voorstel voor het vervolg. Een coaching traject van 6 gesprekken, 1,5 uur per gesprek, is € 500,=. Tijdens het traject kunnen huiswerkopdrachten worden gegeven die je dan voor het volgende gesprek uitvoert. Vervolggesprekken van 1,5 uur per gesprek kosten € 100,=.

Copyright Bedrijfsvoeringscoach
Home Interim Management Diensten Coachen Tarieven Over Ons Contact